Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na příjemně vonavý byt

Od: matinanka odpovědí: 3 změna:

Zdravím,prosím Vás chci poradit mám ráda provoněný byt avšak veškeré vůně spíše moc nevydrží a je to spíš laciná chemie co používáte vy když chcete mít doma voňavo?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Mám dlouholetý nápad, který hodně používám v období vánoc. Jde ale použít kdykoliv. Trochu navlhčím vanilkový cukr v pytlíčku a dám na teplý radiátor. Je to hodně cítit...a je to levné. Potom ještě oblíbeným parfémem potřít radiátor, nebo i žárovku - studenou, jak se rozsvítí začne vonět. Jinak všechny možné aroma olejíčky do aromalamp. Mám velmi ráda vůni frézií a brčál.

regi*
hodnocení

1x

Určitě bych být Vámi nesázela na chemické osvěžovače (ve sprejích atp.), osobně to považuji za nepřirozené a ještě jsem se nesetkala s takovým, který by voněl beze stop chemie, "umělotiny". Osobně mám ráda aromalampy s esenciálními oleji. Olejíčky nejsou moc drahé, stačí pár kapek a po zapálení svíčky byt provoní rychle. Navíc se dají dobře střídat. Pokud máte radiátory a takový ten závěsný odpařovač (snad víte, co mýslím, neznám název), dají se nakapat i do vody v něm. Voní potom méně intesivně, zato pořád bez nutnosti zapalovat svíčku.

Taky nezapomínejte hodně větrat, obzvlášť takhle z jara. Spousta lidí otevře okna tok na minutku denně, to ale není dost...

Jinak pro mě v bytě nejlépe stejně voní nejlépe čerstvě uvařené jídlo!

lidus*
hodnocení

0x

Jelikož se nám urodilo medunky, máty a rozmarýnu tak můj muž měl podle mě bláznivý nápad a ze všeho navázal kytice a zavěsil po bytě, kůru z citrusů zásadně dává na radiátor a pochvaluje si jak to vše bytem voní. Podle mě když zapálím aromalampu je to lepší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]