Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výrobce venkovních okenních rolet

Od: jkr® odpovědí: 10 změna:

Chtěl bych tím částečně tlumit i hluk z rušné ulice.

Ruční nebo motorový pohon?

Jaké s tím máte zkušenosti, vyplatí se to?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

2x

Víte máme venkovní rolety na oknech a na ruční ovládání. Je to pár vteřin práce. Záleží na Vás, ale mně se to zdá zbytečné vyhazování peněz. Samozřejmě, že záleží, kolik oken a pater máte. My máme přízemní RD a máme rolety na 4 oknech do místností na okna na WC, Koupelnu, sklep a spíž jsme rolety nedávali. - stařenka

jkr®
hodnocení

Díky za radu, taky se mi jedná o 4 okna. Asi to budu řešit ručním ovládáním.

pt®

Na jedno okno, stálo ruč. ovládání kolem 800,- Kč. - stařenka

jkr®
hodnocení

A na kolik Vás vyšlo jedno okno celkově?

pt®

Ty čtyři okna 120x150, kolem 12 tisíc korun + 3.200 ovládání. Jenže my jsme měli k tomu garážová vrata 400x220 a v tom nějakou množstevní slevu. - stařenka

jkr®
hodnocení

A která firmá Vám to dělala?

pt®

Rolety i vrata od firmy "Lomax", ale mají spoustu spolupracujících firem po celé republice. Takže je můžete zkontaktovat a oni Vám řeknou, kam se obrátit, podle svého bydliště. - stařenka

hodnocení

2x

Dva kusy s elektrickým pohonem

milancukrar.papricka.cz/...

15 000Kč.

chvála s pohodlností, něco podobného jako když se muselo vstát a dojít přepnout program na televizi, dneska samozřejmost s ovládačem, jako zítra rolety na elektriku..

.

doplněno 30.03.11 17:57:

jkr, bohužel vím že byli z Trutnova,

jkr®
hodnocení

Děkuji a kdo to vyrábí - dodává?

jkr®
hodnocení

Děkuji Milane,

Lomax.cz mi to spočítal 4 okna o rozměnu Šířka: 1060 Výška: 1940s el. pohonem na bezmála 47 tisíc s DPH.

Roleta LUX/AL3, barva zlatý dub

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]