Dobry den ,chci pokladat plovouci podlahu a zjistil jsen ze je nekde nerovnost az 4mm na m muzu tuto nerovnost dorovnat zdvojenim podlozky? Podlozku mam 2mm extrudovny polystyren Vzdy je nerovnost jen na jedne casti mistnosti nechce se mi vylevat nivelackou celkem mam polozit 120m2 dekuji za radu
dobrý den, podle mě, jste na hranici proveditelnosti. Netvrdím, že to musíte nivelovat, ale 4mm je dost na to, aby později vznikl problém. Polyš je podle mě měkký na nějaké vyrovnávání.
4mm je opravdu dost...otazka je o jakou neronost se jedná. Je lepsi dat pod to hrubsi Miralon, popripade Hobra desky, ktere nerovnosti vstrebaji, nicmene pokud je to v krivosti podlahy, nejspis se to casem projevi na skvire mezi plovouckou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.