Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektřina-charakter odběru

Od: kemo® odpovědí: 2 změna:

Co vyplnit u kolonek CHARAKTER ODBĚRU:

STANDARTNÍ SPOTŘEBIČE DO 16A (3,5KW) - to tam jako mám aji napsat mikrovlnka(1,5KW),konvice(2KW),pračka (2KW),vysavač (2KW)...to tam mám počítat všechno co můžu připojit? To tam můžu napsat klidně 9KW?

ELEKKTRICKÉ VYTÁPĚNÍ PŘÍMOTOPNÉ- to tam mám napsat infrazářič v koupelně 1,5 KW?

ELEKTRICKÉ VAŘENÍ 3 FÁZOVÉ - to ještě nemám koupený.Co já vím kolik to bude mít? Může to mít 5KW,ale taky klidně 8KW

Máme sazbu D 02d a zvyšujeme hlavní jistič z 1x20A na 3x25A. Proč je to zajímá co tam budeme mít? Stejně si to nijak nemohou ověřit. U této sazby jsou to přece zcela nepodstatné údaje.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

Pardon tady je odkaz : eon.cz/...

hodnocení

0x

"Stejně si to nijak nemohou ověřit. U této sazby jsou to přece zcela nepodstatné údaje."

No právě...

Takže si s tím nedělejte hlavu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]