Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co na rohy bez zárubní?

Od: hanho odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat,co se dává na rohy dveří. Máme průchod bez zárubní, tak co dát na rohy, aby se nedrolily a neobouchávaly.Předem díky za odpovědi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Prodávají plastové ochranné rohy v různých barvách, které se přichytí do zdi na hmoždinky. Otvory pro hmoždinky se vrtají přímo do hrany rohu.

jvn®

prozradtě kde sehnat tyto plastové rohy - v hoby marketech (Baumax, Hornbach, OBI...)?

A jaká je zhruba cena?

ladislavtikal*
hodnocení

0x

urcite bych radil bud mdf rohy na kovarsky hrebicky nebo na lepidli v tube a nebo plastove rohy to same na hrebičky nebo lepidlo v tube

hodnocení

0x

Prodávají se rovněž masivní lišty - L profil. Nedávno jsem je dával doma, děťátka otřískaly už po několikáté rohy, koupil jsem dubové lišty (jsou i jiné, např smrk, borovice...) , povrchovku jsem udělal lazurou podobnou nábytku a lišty pak přilepil obyčejným akrylovým tmelem. No problem.

ladajaskva*
hodnocení

0x

Dobrý den. Nevím jaké máte dveře a jak je velký ten průchod. Stejný problém jsme řešili u SDK vestavby a nakonec jsme to zrealizovali obložkovou zárubní bez dveří. Vypadá to perfektně a ladí to s ostatními dveřmi a zárubněmi. A ty obložkové zárubně se dají udělat přesně na míru. Žádny problém. Mě to dělal Zlomek z Hodonína. S pozdravem Laďa

hanho
hodnocení

A máte někdo foto jak to vypadá v reálu? Ty plastové lišty i ostatní vychytávky...díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]