Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer (den).
Potřeboval bych asi dvě plastové desky o tloušce 1 cm a rozměr cca 20 X 20.Jako první mě napadlo plexisklo,ale nikdo mi neprodá jen takový malý rozměr a jen celé tabule a ty jsou tak masné. Až mě to zarazilo. Dále sem ve stavebních potřebách narazil na polyetylenové desky,ale cena je taky cca 2000 tisíce za tabuli.
Mám dotaz:nenapadá vás ještě nějaký jinší (cenově dostupnější) matroš podobných vlatnosti a kde by se eventuelně dal splašit v menších rozměrech?
PS:jde o to,že materiál by měl být pevnější hladký izolant s tlouštkou cca 1 cm. Díky za tipy
Dobrý den. Tak to bych mohl poradit pouze jedno. Najděte si ve svém okolí výrobce plastových bazénů, septiků, nádrží, nebo třeba sudů, kádí a pod. Pro ně je to v podstatě odpad. Osobně jsem takto koupil za směšné peníze podstatně větší odřezky a ještě mě to uřezali na pile na rozměry. Bylo to u firmy Niveko Nivnice. Ale předpokládám, že se Vám to zdaří u kterékoliv jiné firmy. S pozdravem Laďa
nikdo mi neprodá jen takový malý rozměr
To jste se asi špatně dotazoval. Existují přece zpracovatelé těchto plastů a pro ně takovýto rozměr je už spíše odpadem. Nevím odkud jste, ale třeba v Práglu je http://www.plexi.cz/ cituji z jejich webu : Řežeme na míru dle přání zákazníka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.