Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, hodlám koupit izolační vatu na zateplení šikmin a stropu v podkroví novostavby. Moje představa je, že bych chtěl dát 16₊10 cm vatu Schwenk (16 KF1 a 10 DF1). Můžete mi prosím zhodnotit zda je to dobrá volba či ne? Jedná se mi hlavně o výrobce Schwenk, jelikož mi byl doporučen ve stavebninách. Případně poraďte. Děkuji
Dobrý den. Nevím, jaké zhodnocení kdo může poskytnout a na základě čeho by se dalo nějaké relevantní hodnocení vypracovat. Možná tak : ano líbí se mi to, nebo nelíbí se mi to. Ale něco relevantně posoudit asi nikdo amatersky nedokáže, Na první pohled to vypadá jako jiné minerální vlny na bázi skelných vláken. Podle technických podkladů to má lambdu 0,039 , což je naprosto standartní a srovnatelná hodnota s jinými minerály. Technologie výroby je stejná a tak bych řekl, že je to i stejné, nebo skoro stejné jako třeba Isover. A zde bych řekl, že Isover má větší nabídku a větší možnosti vybrat z různých kvalit. Ale protože stejná kvalita se dá porovnat, tak pro Vás asi bude srovnatelná jedině cena A když si vyberete např. Isover Domo a tento Váš Schwenk, tak bych si já vybral tu vlnu, kterou koupím za nižší cenu. S pozdravem Laďa
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.