Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Závady elektroinstalace v bytě

Od: oluschka* odpovědí: 1 změna:
Na základě zjištění stavu elektrorozvodu v mém bytě chce družstvo provést - jak mi napsalo - odstranění drobných závad (dlouhodobě a častěji vypadávají hlavní jističe) a to na základě revizní zprávy, ze dne 5.5.2008.Revizní zprávu mi odmítá předat, a nechce mě s ní ani ústně seznámit s tvrzením, že na ní nemám nárok. (Při kontrole elektrorozvodu bylo mimo jiné zjištěno i"přepětí"). Mám nárok jako pouhý"nájemník"být seznámena s revizní zprávou a se způsobem jakým budou závady odstraněny?Mám nárok na provedení revize starých (pravdě... z r. 1972 ) akumulačních kamen a být s ní seznámena?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pokud se revizní zpráva týká vybavení i uvnitř Vašeho bytu měli by Vám jí ukázat popřípadě udělat kopii.(jsem revizák pro výtahy je to podobný a VŽDY posíláme kopii majiteli nebo provozovateli výtahu).To jak mají být závady odstraněny se Vás víceméně netýká to neovlivníte(musí postupovat podle urč.norem)
A ty akumulačky u nich záleží čí je to majetek (pokud z nich platíte pronájem budou družstva)jestli ne tak je revize na Vás.
Přepětí neřešte stejně to nevyřešíte-to má na starost Váš dodavatel elektřiny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]