Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
při rekonstrukci bytu jsem narazil na menší problém. Po odstranění parket v obyváku vznikl schod do chodby cca 5 cm. Můžete mi prosím poradit jak navýšit podlahu v obyváku? Betonovat se mi moc nechce...Spíš jsem uvažoval použít nivelační hmotu a nato nalepit XPS - tvrdý polystyren, na který už dám jen mirelon a plovoučku. Co myslíte, dá se to takto? Jen se bojím ,aby to nevrzalo...
Díky za názory
bez desek napr. OSB ,ktere budou na XPS to nepujde
dej jen hobru 2x19mm (250kg/m3) a lamin. podlahu, je to nejlepvnejsi a nejlepsi varianta za predpokladu, ze vsude bude lamin. podlaha
doplněno 09.03.11 10:54:zde je pouzit EPS krocejak (urceny pod beton) 350kg/m2 a 2x OSB, vysledek... nic moc
Dobrý den. @standam Zde bych dokonc řekl, že to bude i nejlacinější řešení. Jenom bych upozornil na nutnost dostatečně srovnat podlahu po vytrhaných parketách, protože pro plovoucí podlahu je nutné dodržet toleranci 2 mm / 2 m. A platí, čím néně, tím lépe. S pozdravem Laďa
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.