Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koule průměr cca 25 - 28 cm

Od: marfi* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den

prosím o radu.. Nikde nemůžu najít dutou kovovou kouli o průměru 25 - 28 cm.. Koule musí byt z otvorem a bud z oceli nebo z nerezu. Nevíte prosím kde to zehnat?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

karina*
hodnocení

0x

otvor se závitem. Míry jsou doufám v cm. Můžete si u nich zadat i poptávku

zabradli-z-nerezu.cz/... Kar.

marfi*
hodnocení

To jsou malé koule miny koule v mm ale jinak díky za snahu :) Já potřebuji duté průměr cca 28cm (280mm)

karina*

Aha, tak nic *smich*. Smím se zeptat na co jsou Vám třeba - na zahradu nebo do jezírka? Ty od axuse jsou krásné! Kar.

doplněno 08.03.11 13:48:

takže bod.

marfi*
hodnocení

No tak ja je potřebuji do interiérů a exteriérů potřebuji to k fontánce.. Pres tu kouli by měla téct voda..

Jsem výrobce dekorace podívat se můžete na www.zahradnilampy.cz

tesyk*

TY rozměry budou v mm, protože se tam mluví o závitech M6 a pod. a navíc ty koule nejsou duté, ale plné

jirbar*
hodnocení

0x

Tak takovéto koule jsem viděl v zimě na Vánočním stromě. Průměr určitě aspoň 250 mm byly pokovené, takže vypadaly jak koule z vánočních ozdob.

Jenže nebyly skleněné, neboť již jednu stačil nějaký pobuda rozšlapat takže vím, že byly z několikamilimetrové umělé hmoty a byly pokovené.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]