Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
bydlím v řadové zástavbě (řadový RD), kde v přízemí sousedního domu je realizovaná restaurace. Původnímu majiteli jsem toto dovoli. Dům byl ale již několikrát prodán a nynější majitel podal žádost o zřízení non stop herny v bývalých obytných prostorách. Ze stavebního úřadu jsem obdržel "Oznámení o zahájení řízení o změně stavby". Na toto budu posílat nesouhlasné stanovisko.Dle rady u právníka mi bylo sděleno, že i přes můj nesouhlas může dojít ke schválení tohoto požadavku.
Co můžu udělat pro to, aby nedošlo ke schválení non stop herny?
Předem děkuji
VN
co další sousedi? nebo vás nemají rádi že jste si naběhl a nechal mu vedle udělat hospodu, další možnost vybudujte si zastavárnu určitě neproděláte a zboží se vám jen pohrne gembleři jsou dobrá sorta na zlodějiny a přemístování čehokoliv.
ale jinak Vám muzu poskytnou kontakt na firmu která rešila obdobný případ pro mého kolegu kterému sousedi v řadovkách udělěli firmu na výrobu reklamy: iseko@seznam.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.