Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamezení zřízení non stop herny

Od: vn odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

bydlím v řadové zástavbě (řadový RD), kde v přízemí sousedního domu je realizovaná restaurace. Původnímu majiteli jsem toto dovoli. Dům byl ale již několikrát prodán a nynější majitel podal žádost o zřízení non stop herny v bývalých obytných prostorách. Ze stavebního úřadu jsem obdržel "Oznámení o zahájení řízení o změně stavby". Na toto budu posílat nesouhlasné stanovisko.Dle rady u právníka mi bylo sděleno, že i přes můj nesouhlas může dojít ke schválení tohoto požadavku.

Co můžu udělat pro to, aby nedošlo ke schválení non stop herny?

Předem děkuji

VN

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

8976*
hodnocení

1x

co další sousedi? nebo vás nemají rádi že jste si naběhl a nechal mu vedle udělat hospodu, další možnost vybudujte si zastavárnu určitě neproděláte a zboží se vám jen pohrne gembleři jsou dobrá sorta na zlodějiny a přemístování čehokoliv.

ale jinak Vám muzu poskytnou kontakt na firmu která rešila obdobný případ pro mého kolegu kterému sousedi v řadovkách udělěli firmu na výrobu reklamy: iseko@seznam.cz

Souhlasím. Bylo by dobré se domluvit se sousedy a napsat petici. Čím více lidí, tím lépe

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]