Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
máte nějaké tipy na studia nebo truhlářství v Libereci pro kuchyňskou linku v ceně okolo 50 tis. (ca. 2 + 1 + 2 m, U-typ)?
Spotřebiče budou vestavěné, cenu se spotřebiči (plyn. deska, lednice, mražák, trouba ve výši očí) bych chtěl ca. 110tis.
Další spotřebiče (mikrovlnka, myčka) bych chtěl později.
Provedení preferuji ABS hrany, velké šuplíky (víc než dvířka), bržděný dojezd. Spíš moderní (ale ne lesklý), než rustikální, vzhled. Plánovaná výměna za ca. 15-20 let.
V podstatě by mi vyhovoval design jako Oresi (Sorano, Lozano, Latea), ale obávám se o kvalitu a jednání - má někdo zkušenost s Libereckou pobočkou?
Díky a hezký den.
Dobrý den. Jestli Vám zde někdo něco poradí, tak to nebude pro Vás použitelné. Vy si to musíte osobně všechno projít a nechat nacenit konkrétní řešení, které Vám bude do Vaši kuchyně pasovat. Jedinné co mohu říci, tak spotřebiče do kuch. linky jsou ještě v 10 % sazbě DPH. Od října to bude 20 %. Takže je akorát tak čas to urychleně řešeit. A z cenových důvodů bych vynechal studia, neboť Oresi v takové konstelaci a velikosti ( což je sériovka ) se do té ceny vejde s odřenýma ušima, nebo ani nevejde. A studia ty jsou někde jinde. S pozdravem Laďa.
Spíš mi jde o to, kdo má jakou zkušenost s truhláři a kuchyňskými studii v Liberci a okolí. Svoji představu kuchyně jsem jen nastínil (jakože bych rád zůstal u vestavěných kuchyní), ale možná se přizpůsobím určitému designu, když budu vědět, že dotyčný to v dané ceně dělá poctivě. Zatím si ujasňuji názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.