Nejste přihlášen/a.
Dobry den potreboval bych poradit kolik penez za praci se bere za sadrokartonovou pricku (za metr ctverecni) oplastenou z obou stran a vycpanou vatou zatou. Takze kolik to je za uplne hotovy metr ctverecni i zakytovany jak sadrou tak finisem a vybrouceny...
oslovte firmy kolem s cenovou nabídkou.
V Pardubicích od ...ale jakou příčku a s jakou vatou a deskou?
zdravim,u nas od castky 550 bez izolace.do profilu 75 muze vata max 50,mozna jeste 60.jinak nema vyznam.je to z akustickych duvodu.
jasny ja vim ze vata je kvuli akustice ale myslel jsem ze 8cm bude idealnich jestli staci 5cm tak to bych tam mohl udelat ty pricky z 50mm profilu myslim ze by to pevne bylo dost...
to sds:
nemuzes jen tak brat zda bude stacit 8 nebo 5cm izolace
dulezite je jaka izolace
na 50mm stenu rovnou zapomen
bez do UW, CW 75 a aspon isover AKU 2x40mm, ktera ma 40kg/m3, cim tezsi tim lepsi
pokud das misto obyc. SDK modry uberes/pridas cca 2x 6dB.
sam to zvladne, neboj se toho navic cena bude cca 250,-/m2 vcetne izolace
Dobrý dem. Koncem loňského roku jsem si nechal zateplit šikmý strop v obýváku. Samozřejmě, že práci dělali na živnostňák dva řemeslníci ( velice šikovní a kupodivu znalí ) a zastřešoval to borec, který měl zaregistrovanou firmu u Zelené úsporám. Tak jsem se jich ptal, kolik jim platí ten jejich pan Švarc. Tak za práci nad hlavou z lešení 210 Kč a za práce ze země - stěny již jenom 180 Kč. A celková suma, kterou jsem zaplatil, za provedení ( práce, materiál,doprava ) byla 34.744 Kč včetně 10 % DPH za plochu 52,5 m2 a izolaci v síle 180 mm Unirol Profi. S pozdravem Laďa
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.