Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena prace (sadrokarton)

Od: sds odpovědí: 10 změna:

Dobry den potreboval bych poradit kolik penez za praci se bere za sadrokartonovou pricku (za metr ctverecni) oplastenou z obou stran a vycpanou vatou zatou. Takze kolik to je za uplne hotovy metr ctverecni i zakytovany jak sadrou tak finisem a vybrouceny...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

oslovte firmy kolem s cenovou nabídkou.

V Pardubicích od ...ale jakou příčku a s jakou vatou a deskou?

sds
hodnocení

deska klasicky 1250mm vata 8cm pujde to do 75mm profilu...

zdravim,u nas od castky 550 bez izolace.do profilu 75 muze vata max 50,mozna jeste 60.jinak nema vyznam.je to z akustickych duvodu.

sds
hodnocení

jasny ja vim ze vata je kvuli akustice ale myslel jsem ze 8cm bude idealnich jestli staci 5cm tak to bych tam mohl udelat ty pricky z 50mm profilu myslim ze by to pevne bylo dost...

standam*

to sds:

nemuzes jen tak brat zda bude stacit 8 nebo 5cm izolace

dulezite je jaka izolace

na 50mm stenu rovnou zapomen

bez do UW, CW 75 a aspon isover AKU 2x40mm, ktera ma 40kg/m3, cim tezsi tim lepsi

pokud das misto obyc. SDK modry uberes/pridas cca 2x 6dB.

sam to zvladne, neboj se toho navic cena bude cca 250,-/m2 vcetne izolace

jasne tezsi izolace je lepsi,ale jestli mas v te pricce nejaky otvor treba dvere tak je akustika stejne o nicem,ale ta tetzka izol to zlepsi.

standam*
06.03.11 19:47

jj

ladajaskva*
hodnocení

0x

Dobrý dem. Koncem loňského roku jsem si nechal zateplit šikmý strop v obýváku. Samozřejmě, že práci dělali na živnostňák dva řemeslníci ( velice šikovní a kupodivu znalí ) a zastřešoval to borec, který měl zaregistrovanou firmu u Zelené úsporám. Tak jsem se jich ptal, kolik jim platí ten jejich pan Švarc. Tak za práci nad hlavou z lešení 210 Kč a za práce ze země - stěny již jenom 180 Kč. A celková suma, kterou jsem zaplatil, za provedení ( práce, materiál,doprava ) byla 34.744 Kč včetně 10 % DPH za plochu 52,5 m2 a izolaci v síle 180 mm Unirol Profi. S pozdravem Laďa

kdyby nebyli pani švarcove tak by asi meli tisice lidi docela problem.ale to sem asi nepatri.

ladajaskva*

Dobrý den. Já s panem Švarcem nemám žádný problém. Pouze jsem tím chtěl naznačit, že to byla cena pro pana Švarce. Kdyby to dělali přímo pro mě, tak by šli asi výše. Ale to sem opravdu nepatří. S pozdravem Laďa

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]