Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cizí těleso mezi vanou a bubnem pračky

Od: sylsvob* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, dcera vhodila skleněnou kuličku o průměru 15 cm do zásobníku na prášek u pračky AEG-Electrolux Lavamat 86810

a ta uvízla mezi vanou a bubnem pračky. Co s tím? Děkuji Svobodová

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

3x

15 cm? To se tam nemohlo vejít. Pokud to je 15 mm, tak skončí ve filtru pračky a odtud se vyndá.

Cizí těleso mezi vanou a bubnem pračky
sylsvob*
hodnocení

Bojím se, aby kulička buben nepoškodila, když začnu prát.

ladinpraha*

Spusťte pračku aby do ní nateklo něco vody a pak dejte vypouštění. A kulička bude ve filtru.

sylsvob*
hodnocení

Děkuji mnohokrát za odpověď a radu. Pomohla! :) Už se těším, jak ráno překvapím manžela s vyřešeným problémem, který zřejmě žádný problém nebyl. Na podruhé jsem ve filtru objevila kuličku! Fakt dík S

hop®
hodnocení

3x

Uvízla? Nebo pouze spadla?

Ručním pootáčením bubnu se pokusit ji dostat na dno vany, pak podle Ladinapraha napustit vodu a programem na vypouštění vody ji dostat do filtru čerpadla.

sylsvob*
hodnocení

Děkuji za ochotu pomoci! Podpořilo mne to! Skutečně tam pouze spadla, takže byla navolno a na druhý pokus se objevila ve filtru. Člověk je zase o něco chytřejší :) Dík S

hodnocení

0x

Kulička má asi průměr 1,5 cm a ne 15, jak píšete! U naší pračky ELEKTROLUX otevřu dvířka bubnu a ve spodní části bubnu zevnitř jsou dvířka, která jdou odebrat a vzniklým otvorem vybrat věci, které spadly na dno vany.

sylsvob*
hodnocení

Naše pračka bohužel dvířka v bubnu nemá, jsou tam pouze tři plastové výstupky a vypadá to, že se nedají oddělat.

sylsvob*
hodnocení

Ano, kulička má 15 mm! :) Spletla jsem to! S

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]