Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kožená sedačka

Od: milan* odpovědí: 4 změna:
Rád bych si pořídil koženou sedací soupravu,ale jsem trochu na pochybách...Máte někdo vlastní zkušenosti?Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanny*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Mám kožený gauč a nemůžu si ho vynachválit*stop*Jsem opravdu spokojená. Uvedu na příkladech: něco se na sedačce rozlije- stači to utřit( to s jiným materiálem nejde). Mám i vyzkoušené, že kožená sedačka se v podstatě nedá propálit (pokud se o to nebudete usilovně snažit). Je rozhodně trvanlivější, než sedačky z jiného materiálu, líp vypadá (je v podstatě univerzální - zkrátka klasika na mnoho let). Tak hodně štěstí při výběru*H
romča

A co si myslite o bile kozené sedacce...? Myslite ze se zaspiní? Treba od modrych ryfli? Dekuju za radu...

doplnit odpověď
hodnocení

0x

Velmi příjemná záležitost, která však sebou nese i určitá rizika. Jednoznačně není vhodná do bytu s kočkou nebo větším psem (ten se však od sedačky dá odnaučit), dále pak, a tuto zkušenost mám já, pokud jsou v její blízkosti či přímo na ní menší děti, nevěští to nic dobrého a brzy se objeví díra jak hrom. Co se týká bílé kůže a jejího zbarvení, to netuším, ale domnívám se, že obarvení od oděvů by mohlo být spíše způsobeno jejich pochybnou kvalitou. Pokud si však někdo pořídí kvalitní sedačku, dá se předpokládat, že bude mít i kvalitní oděvy... S nákupem koženého nábytku je obvykle dodán i návod k používání a údržbě, tedy i k odstraňování případných znečištění.

strejc

tesyk*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Taky mám koženou sedačku a nikdy více už bych jí nepořizoval. Je sice hezká na pohled a možná se o něco lépe udržuje, ale je studená, klouže, stárne a trhá se. Na dlouhodobé sezení, když příjde návštěva třeba na 3 hodiny, tak je dost nepohodlná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]