Nejste přihlášen/a.
Planuji nahodit po elektrikářích omítku. Drážky nejsou moc hluboké ani široké. Jakou maltu použít. Byl jsem v Globusu,ale nemohl jsem vybrat tu správnou.
Samozdřejmě že bych mohl použít cement s pískem,ale mám špatný zkušenosti s tím,že i když použiji ten nejjemnější písek,tak je omítka po zatuhnutí pořád hrubá. Můžete mi dát odkaz na už přímo hotovou maltu kterou bych měl koupit?
Dobrý den. Jestli to chcete udělat na jeden šup, tak to chce sádrovou omítku od Knaufu, nebo něco podobného. Já jsem zapravoval špalety a jedním vrzem uděláte od milimetru po 5 centimetrů, podle toho, jak je potřeba. Odkaz : knauf.cz/... S pozdravem Laďa.
Pokud použijete na takové opravy sádru,už nikdy nebude mít rovnou zeď.Při malování sádra ze zdi vyčnívá.Nejlepší je flexibilní lepidlo.Po zaschnutí se trochu propadne,takže se zarovná dokončovací(finální)stěrkou.
JABRAKA
Pozor, aby zde nedošlo k omylu. Já i Laďa jsme doporučili "sádrovou omítku", to není čistá sádra a taky se úplně jinak chová. Já to mám vyzkoušené a Laďa zřejmě taky. Ty máš skoro v každé stavařské odpovědi Rigidur, nebo flexibilní lepidlo. To je to oboje tak univerzální? Zajímá mne zejména to flexilepidlo, na co všechno se dá použít a v jakém balení se prodává? Děkuji Patronka
heterák, kolik toho je na opravu?
doplněno 04.03.11 21:06:Na takovou plošku bych použil radu od Jabraky - lepidlo, ale určitě ne flexibilní. páč to je luxus a zbatečně drahé. I když se objevují lepidla flexibilní ale jen textem na pytli...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.