Nejste přihlášen/a.
Jak nejlépe prodat staré věci a starožitnosti - abych na tom nejlépe vydělala? Nejsem v dobré finanční situaci a chtěla bych si tak přivydělat pár korun navíc ...ale nevím jak? Co myslíte? -zajít do starožitnictví, nebo najít sběratele...ale oba Vás mohou okrást, když o té staré věci opravdu nevíte její pravou hodnotu.
Co konkrétně máte? straré věci mám ráda a snažím se s nima postupně zařizovat dům.Určitě to nekupuji za učelem někoho okrást nebo se dál obohatit.Když budete mít zájem ráda se na věci podívám nebo mi pošlete foto.A mužeme pokračovat dál v jednání.Na starožitníky a překupniky pozor ti Vám vždy nabídnou tu nejnižší cenu a ještě budou skuhrat že je to neprodejné a nezajímavé zboží...Jak už jsme psala pokud máte zájem ráda bych se na něco podívala.Myslím že foto mi poslat by neměl být problém.
S pozdravem Jana
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.