Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstraněni zbytku lina

Od: rastamartin odpovědí: 6 změna:

Zdravim všechny,buduju zděné jádro v panelovém bytě a mám problém.Po odstranění lina mě na podlaze zůstalo dost lepidla a chlupy z lina.Je nějakej fígl jak to odstranit?Zkoušel jsem to škrabat špachtlí ale stoho by ses pos...!Znáte někdo něco jak se toho zbavit.Díky moc zatím

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Lepidlo(chemopren)tam ničemu nevadí,pokud se na to bude lepit zase dlažba,Pod nové lino by stačilo vystěrkovat.Stejně je nutno dávat tekutou hydroizolaci.

JABRAKA

machp*
hodnocení

0x

odstranit zaschlý chemoprén? napadá mne jedině obrousit ale tato technika je velice drahá cena diamontového kotouče se pohyboje od 1500-9000,- podle kvality nebo pomocí plamene nahřát a oškrábat jako když zbavujete okno starého laku v každém případě jeto práce na h...o

hop®
hodnocení

0x

Těžko poradit! Zkuste ještě prozradit, z čeho máte podlahu, která byla pod nalepeným linem. A také jakou krytinu tam plánujete.

rastamartin
hodnocení

Zdavim tě Hope už jednou si mě píchnul stěma futrama za to dík tak ted zrovna řešim to lino teda zbytky.podlaha je z panelu problém je hlavně na chodbě a v kuchyni.budeme stěrkovat ale nechci dělat zbytečnou vrstvu.dá se něco udělat?

hop®

Pokud je tam opravdu tlustá vrstva, tak buď diamantový kotouč nebo plamen. Oboje už zde bylo navrženo a lepší způsob mně nenapadá. V každém případě je to opruz, prach nebo smrad! Firma by vzala brusku s vysavačem... *nevi*

Na Tvém místě bych asi vyzkoušel na kousku obě možnosti. A bych pak možná volil větší vrstvu stěrky nebo kamaráda podlaháře s bruskou... ;)

des*

Bruska s vysavačem se dá za pakatel půjčit v půjčovně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]