Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstraněni zbytku lina

Od: rastamartin odpovědí: 6 změna:

Zdravim všechny,buduju zděné jádro v panelovém bytě a mám problém.Po odstranění lina mě na podlaze zůstalo dost lepidla a chlupy z lina.Je nějakej fígl jak to odstranit?Zkoušel jsem to škrabat špachtlí ale stoho by ses pos...!Znáte někdo něco jak se toho zbavit.Díky moc zatím

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Lepidlo(chemopren)tam ničemu nevadí,pokud se na to bude lepit zase dlažba,Pod nové lino by stačilo vystěrkovat.Stejně je nutno dávat tekutou hydroizolaci.

JABRAKA

hodnocení

0x

odstranit zaschlý chemoprén? napadá mne jedině obrousit ale tato technika je velice drahá cena diamontového kotouče se pohyboje od 1500-9000,- podle kvality nebo pomocí plamene nahřát a oškrábat jako když zbavujete okno starého laku v každém případě jeto práce na h...o

hop®
hodnocení

0x

Těžko poradit! Zkuste ještě prozradit, z čeho máte podlahu, která byla pod nalepeným linem. A také jakou krytinu tam plánujete.

rastamartin
hodnocení

Zdavim tě Hope už jednou si mě píchnul stěma futrama za to dík tak ted zrovna řešim to lino teda zbytky.podlaha je z panelu problém je hlavně na chodbě a v kuchyni.budeme stěrkovat ale nechci dělat zbytečnou vrstvu.dá se něco udělat?

hop®

Pokud je tam opravdu tlustá vrstva, tak buď diamantový kotouč nebo plamen. Oboje už zde bylo navrženo a lepší způsob mně nenapadá. V každém případě je to opruz, prach nebo smrad! Firma by vzala brusku s vysavačem... *nevi*

Na Tvém místě bych asi vyzkoušel na kousku obě možnosti. A bych pak možná volil větší vrstvu stěrky nebo kamaráda podlaháře s bruskou... ;)

des*

Bruska s vysavačem se dá za pakatel půjčit v půjčovně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]