Nejste přihlášen/a.
Zdravim všechny,buduju zděné jádro v panelovém bytě a mám problém.Po odstranění lina mě na podlaze zůstalo dost lepidla a chlupy z lina.Je nějakej fígl jak to odstranit?Zkoušel jsem to škrabat špachtlí ale stoho by ses pos...!Znáte někdo něco jak se toho zbavit.Díky moc zatím
Těžko poradit! Zkuste ještě prozradit, z čeho máte podlahu, která byla pod nalepeným linem. A také jakou krytinu tam plánujete.
Zdavim tě Hope už jednou si mě píchnul stěma futrama za to dík tak ted zrovna řešim to lino teda zbytky.podlaha je z panelu problém je hlavně na chodbě a v kuchyni.budeme stěrkovat ale nechci dělat zbytečnou vrstvu.dá se něco udělat?
Pokud je tam opravdu tlustá vrstva, tak buď diamantový kotouč nebo plamen. Oboje už zde bylo navrženo a lepší způsob mně nenapadá. V každém případě je to opruz, prach nebo smrad! Firma by vzala brusku s vysavačem...
Na Tvém místě bych asi vyzkoušel na kousku obě možnosti. A bych pak možná volil větší vrstvu stěrky nebo kamaráda podlaháře s bruskou...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.