Nejste přihlášen/a.
Je možné nakupovat ve velkoobchodě s elektroinstalačním materiálem ELVO bez registrace?
určitě, jen budete mít vyšší ceny než registrováné firmy máte malé odběry materiálu proto budete platit jako každý obyčejný zákazník,když jsem potřeboval něco koupit tak jsem řekl prodavači že nepotřebuji doklad a on to napsal na firmu a já mněl slevu té dtyčné firmy ale bez dokladu a tudíž bez možnosti reklamace ale jaká reklamace na kabel že
Jak už bylo uvedeno, lze. Ale za maloobchodní ceny, které bez slevy vyjdou možná hůře než při nákupu třeba v Bauhausu...
Co potřebujete koupit?
Je toho docela dost. Asi tak 100m kabelu CYKY 3Cx2,5mm a 100m CYKY 3Cx1,5mm, nějaký jističe,chránič,zásuvky,vypínače...no je toho celkem dost
nevím jak je to teď, ale tak rok zpátky prodávali kabely na aukru a vycházely za docela dobrou cenu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.