Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rekonstrukce půdy

Od: milan76* odpovědí: 4 změna:

Ahoj všichni,

Kdo poradí jak zrekonstruovat půdu od A až po Z :) jsem úplně mimo obor a rád se dozvím vše kolem. Popřípadě mohu zaslat i foto . Jde o starší dům. Mockrát děkuji za odpovědi Milan

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

standam*
hodnocení

1x

Milane dobry :) rady by byly asi na dlouho

mrkni na me fotky, kde prave delam podkrovi od A po Z, nejsou tam fotky za posledni 3-4 mesice, kde je uz izolace a paroteska a podlaha (zaklop) udelany - dodam

mstanda.rajce.idn/...

milan76*
hodnocení

Už jsem koukal šikovnej. Budu sledovat i nadále. Musím nafotit a vložit i fotku pro představu co mám namysli. Kompletní zateplení, položení podlahy, stropu no prostě vše.

ladajaskva*
hodnocení

0x

Dobrý den. Vaše otázka je jaksi moc obecná. Měl byste například popsat, co si představujete, že po rekonstrukci vznikne. Má to být vybudování obytného prostoru, čili půdní byt, nebo pouze zateplení stropu na posledním obytným poschodím, nebo rekonstrukce střešního pláště, nebo rekonstrukce nosného střešního systému? I ty fotografie by se hodily. S pozdravem Laďa

milan76*
hodnocení

Jde o starší dům, kde mám už přízemí hotové. na půdě jsem chtěl vybudovat pokoj pro holku. Měl jsem kluka co rekonstruoval přízemí ,ale odstěhoval se mi . Pokud mi vydržíš do zítra nafotím a přidám i foto. Jinak děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]