Nejste přihlášen/a.
To je tvůj odhad, nebo to víš? Tohle totiž podle mě není odpověď. Já totiž tyhle žárovky mám doma, jinak bych je nedoporučoval.
to dexx:
mas doma i matnou banku?
pokud ano jak sviti?
doplněno 27.02.11 19:14:a jeste jaky je prumer banky?
dik
To vím. Naše obyčejné žárovky 60 W mají na krabičce uveden světelný tok 710 lm (dva různí výrobci). Ty odkazované LEDky mají 650 lm.
Před časem jsem si koupil 6 W LED, údajně náhrada za 40 W žárovku. Pche! Ani náhodou. Po výměně místo žárovky nastalo výrazné setmění, odhadem tak asi jako necelá 30 W normální žárovka. LEDku jsem dal jinam, kde asi po 3 týdnech odešla!
Toto jsou mé zkušenosti s LEDkovými náhradami. Ale nezanevřel jsem, jen čekám, až budou použitelné.
to hm:
nesmis kupovat LED za 50,- ty stoji za... uz jen ten zdroj musi stat za prd (odpor, kondik tot vse a teplota na zdroji 120°C)
jinak take cekam a snad se dockam
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.