Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Umyvadlová baterie - 3 hadičky?

Od: york* odpovědí: 7 změna:

Mám možnost koupit použitou stojánkovou umyvadl. baterii, ale jsou k ní připojeny 3 hadičky. Já mám u staré jen dvě. Jak na to?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dohděte si do OBI...kupte baterii za 390Kč...a máte NOVOU...se zárukou...nic moc...ale NOVOU.

hop®
hodnocení

1x

Pro beztlakový ohřívač.

Jedno je přívod studené vody, druhá je odvod studené vody do ohřívače a třetí je přívod teplé z ohřívače. Ohřívač nemá samostatný přívod studené vody jako ohřívače tlakové.

doplněno 25.02.11 14:16:

... v ohřívači není tlak, teplá voda samovolně vytéká, pokud do něj pustíme studenou...

doplněno 25.02.11 14:19:

... baterie nelze zaměňovat ani po kutilské úpravě...

hodnocení

0x

Tyto baterie jsou určeny pro průtokový ohřívač vody:
nejlevnejsitzb.cz/...

york*
hodnocení

Ten mám taky a jsou tam dvě!

No tak jsou i baterie se třemi přívody ke stejnému účelu.

starbrana.cz/...

stirecek*

Průtokáč má svůj vlastní přívod studené vody, tak ten třetí nepotřebujete. Stačí ho jednoduše zaslepit a teplou zapojit na přívod teplé vody.

hop®

Stirecek, nelze, věřte mi!

Přívod teplé vody do baterie je napřímo, bez ventilu. Přívod studené vody do baterie se jedním ventilem otvírá do výtoku a druhým do hadičky k ohřívači.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]