Nejste přihlášen/a.
Jsem elektrikář a plánuji v paneláku elektroinstalaci pro zásuvky provést v soklových plastových lištách s imitací dřeva. Problém je v tom,že jsem se s nima nikdy v praxi nesetkal.
Máte někdo nějaké odkazy na ceny,montování,zkušenosti apod...?
Děkuji
Lišty pro vedení kabelu vyrábí firma "Bolta", najděte si: bolta.cz a zjistěte si, kam dodávají, abyste si je došel koupit. - stařenka
Lišty pro vedení /... Bolta katalog 09//...
Obvodové plastové lišty pro vedení kabelu slouží k zakrytí rozvodu internetu, kabelové televize a ostatní slaboproudé kabeláže v místnostech. Všechny lišty jsou dodávány jako systemové, tj. skládající se ze základního příchytného profilu a profilu krycího, který je možno opakovaně demontovat pro případnou instalaci nových rozvodů.
...pro panelové byty je to velmi elegantní řešení. Minimum práce, jednoduchost, dobrý vzhled, nikdo nic nepozná.
doplněno 24.02.11 07:45:příkladem
Nevíte jestli existuje nějaká prodejna v Brně se soklovými lištami na kabely? Mám ale na mysli pouze lišty,které se prodávají i se zásuvkami a tvoří tak komplet. Nikoliv pouze obyčejné lišty bez zásuvek.
Na internetu sice něco málo je,ale člověk to potřebuje vidět na vlastní oči a omakat si to...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.