Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Potřeboval bych se pouze ujistit.
Je správně přivedená studná voda do baterie pokud je v pravo?
Staré rozvody byly naopak..
Děkuji.
Hans S.
Ano, jde o zvyk, ale nebylo to kvůli dětem, ale jak jsem psal, dle stoupaček, jak se to líp dělalo. Proto to taky měl každý jinak. Dokonce jsem v nekterých domech viděl, bylo-li to přes jednu stěnu, že v koupelně je teplá vlevo a na druhé straně u dřezu vpravo. Prostě ulehčení práce. A člověk si na to zvykne.
Dřív to bylo každému šumafuk a dělalo se to, jak to líp vyšlo, není na to žádná norma, ale nepsaným pravidlem ti dobrý instalatér dá teplou do leva (červená k srdci) a studenou doprava.
Já zase myslím, že by teplota vody měla být vzestupně zleva do prava, tak jak se píše... Analogicky zvyšování hlasitosti třeba.
To zní taky logicky, ale to by se pak mohla v zásuvkách dávat fáze napravo. Nene, teplá je červená jako krev, tudíž na straně srdce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.