Nejste přihlášen/a.
ad 1) otázka pro majitele: "kdybych spotřebval méně vody, elektřiny atd taky byste mi vrátil peníze, které byste ušetřil? Ne? Tak proč je chcete po mě? Mám všechny poplatky v nájmu, pokud myslíte, že je spotřeba vyšší, měl jste mi zvednout nájem. Nemůžete měnit podmínky za pochodu bez předchozí domluvy a už vůbec ne poslední měsíc před vystěhováním" *následuje dlouhý nos*
ad 2) pokud jste stihl ještě zaplatit 20. května, máte zaplacen i červen. Pokud není ve smlouvě nějaký další dodatek, nemůže Vás vyhodit... tedy může, ale musí vrátit nájem. Nevím jak máte sepsanou formuli o ukončení nájmu (my máme, že nám musí říct 3 měsíce předem)
pokud to ukončení nemáte podchycené trval bych na tom, že máte zaplacen červen, on peníze přijal a tím souhlasil, že pronajímá byt na červen. Takže žádné vystěhování na poslední chvíli!
Jestli jste mladší, zkouší to na Vás jestli nevyměknete... rozhodně trvejte na svých právech... a nebo:"Ok, já se vystěhuju, ale chci měsíční nájem od Vás navíc... takže koukej vrátit 2 nájmy"... takhle zametat dokáže každý
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.