Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přímotop Hyunday CON 300

Od: janmega* odpovědí: 3 změna:

Přímotop Hyunday CON 300 jsem koupil na chalupu. Potřebuji aby nezamrzla voda v koupelně a WC. Má to termostat, větrák, časovač. Podle údajů má ochranu proti zamrznutí.

Máte někdo zkušenosti, jestli když by klesla teplota na zámrznou hodnotu tak to začne topit? Dá se tomu věřit?

Díky

Honza.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

Proč by to nezačlo topit? Nevím kolik m2 potřebujete uchránit před mrazem. Když nastavíte na nejmenší výkon (asi to má asi 750W) a potřebujete uchránit 20 m2 tak se vám to nepovede a voda zamrzne. Moje zkušenost před x lety.

janmega*
hodnocení

Díky, jde jen o koupelnu 3x3 m. Jde mi o to jestli ten přímotop skutečně zapne a při kolika stupních. Zapne třeba při +1 C?

Bohužel nyní nemrzne abych to mohl vyzkoušet. Až začne mrznout, tak zase na chalupě nebudu.

Díky Honza.

do odpadu obvykle sypu sůl a nezmrzne, ale co se vody týče, tak zdi promrzají také zvenku a v trubkách voda zmrzne, doporučení tedy ještě jednou, vodu vypustit a do odpadů sůl. Možná je to pravnější, ale zase abyběžel ten přímotop, tak by se mi protáčely panenky při účtu za elektřinu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]