Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Levné a účinné vrtací kladivo

Od: gunner odpovědí: 8 změna:

Zdravím místní kutily, vim že se tu několikrát řešilo, takže jsem si o tom něco nastudoval. Přesto potřebuju poradit s výběrem kladiva pro použití v paneláku, kromě vrtání bych občas využil i seknout drážku. Výběr jsem zůžil na 3 stroje, a to www.eva.cz/zbozi//... , www.eva.cz/zbozi//... a www.eva.cz/zbozi//... , uvadím v pořadí jak je preferuju. U prvního se bojim slabého výkonu - nerad bych zjistil že je to jak příklepovkou, u druhého mě děsí váha a ten einhell jsem tam zařadil jen kvuli ceně, byť parametry nemá nejhorší si myslim. Máte s nimi nějaké zkušenosti, popř. co byste vybrali? Vim, že z těch levných jsou celkem populární kladiva z Globusu nebo z Lidlu, ale ty jsou k dostání nárazově, proto o nich ani neuvažuju. Chci jen, aby to splnilo svůj účel, dlouhou životnost ani neočekávam, ale pro mé použití si myslim že by mohlo chvilku vydržet :D

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

0x

Pro mé potřeby by se hodilo to druhé. Na vysekání drážek by se i Vám hodilo.

Také souhlasím s tím druhým , ale jen pro kutilské upotřebení *jasne*

gunner
hodnocení

No jo, ale ta váha , kdo se s tim má ohánět, jsem takovej malej skřet *smich* Ale taky by mi sedlo nejvíc. Teď jsem ještě objevil v letáku Albert kladívko Asist za 1200, mělo by mít 3,2 J a 3200 příklepů, váha 4,8kg. Vypadá docela stroze, ale za tu cenu... *smich*

1jara*

ARCHIV | Pneumati/...

Tohle pro takové to domácí kutění by se hodilo.

gunner
hodnocení

tady je odkaz na to v Albertu, v podstatě je to asi totéž www.akcniceny.cz//...

hodnocení

0x

jednoznačně extol-401231 kamarád koupil takové do firmy občas bere brigadníky na přípomoci sekání drážek a dát takovým lidem do ruky třeba hilti nebo dewalta je proně škoda koupil právě takové překvapila ho brutálním příklepm a celkem vzato i výdrž na to kdo stím pracoval,( silní a hloupí) a navíc když se někomu podařilo během týdne jednu zrušit tak ji bez problému vymněnily

raadek*
Toho Einhella se nebojte, ale být vámi, počkám si na Parkside z Lídlu jehož výrobcem je nečekaně Einhell :) R.

ladislavtikal*
hodnocení

0x

zdravim mam ten extol a nemuzu si stezovat dva roky bez poruchy a ani narexa tolik nevydrzela

doplněno 20.02.11 19:43:Kladivo vrtací Extol 401231 s přísl.,1250W a je k tomu jeste hlava na klasicky vrtaky+ sd plus rtaky a sekač spicatel + plochej

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma parkside výrobce

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]