Nejste přihlášen/a.
Zdravím místní kutily, vim že se tu několikrát řešilo, takže jsem si o tom něco nastudoval. Přesto potřebuju poradit s výběrem kladiva pro použití v paneláku, kromě vrtání bych občas využil i seknout drážku. Výběr jsem zůžil na 3 stroje, a to www.eva.cz/zbozi//... , www.eva.cz/zbozi//... a www.eva.cz/zbozi//... , uvadím v pořadí jak je preferuju. U prvního se bojim slabého výkonu - nerad bych zjistil že je to jak příklepovkou, u druhého mě děsí váha a ten einhell jsem tam zařadil jen kvuli ceně, byť parametry nemá nejhorší si myslim. Máte s nimi nějaké zkušenosti, popř. co byste vybrali? Vim, že z těch levných jsou celkem populární kladiva z Globusu nebo z Lidlu, ale ty jsou k dostání nárazově, proto o nich ani neuvažuju. Chci jen, aby to splnilo svůj účel, dlouhou životnost ani neočekávam, ale pro mé použití si myslim že by mohlo chvilku vydržet :D
jednoznačně extol-401231 kamarád koupil takové do firmy občas bere brigadníky na přípomoci sekání drážek a dát takovým lidem do ruky třeba hilti nebo dewalta je proně škoda koupil právě takové překvapila ho brutálním příklepm a celkem vzato i výdrž na to kdo stím pracoval,( silní a hloupí) a navíc když se někomu podařilo během týdne jednu zrušit tak ji bez problému vymněnily
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.