Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobíjecí tužkové baterie

Od: kate* odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, koupila jsem dobíjecí tužkové baterie i s nabíječkou. Je jedno jaké teď koupím dobíjecí baterie, nebo musí být stejné značky jako nabíječka?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nemusí být stejné, můžete si zvolit nabíjecí baterie jaké chcete. Jen dejte pozor na záměnu NiCd - NiMH

binka*
hodnocení

0x
Nemusí, je to jedno.

al bunda*
hodnocení

0x
Nemusí, jak již bylo řečeno, leč všechny baterie vložené najednou do nabíječky by měly mít stejnou kapacitu, být stejný typ a je rozumné aby byly i od stejného výrobce a přibližně stejně staré.
Hezký den.

hodnocení

0x
Nooo záleží ještě co je to za nabíječku- v zásadě je jedno co tam dáš,ale například u těch levných GP baterek s nabíječkou jde nejspíš pouze o nejlevnější nabíječku s časovačem, čili je spočteno jak dlouho se mají nabíjet přiložené baterky a víc ani ň. Tim pádem větší kapacity se třeba nedobijí na max, menší zase přebijí, ale to jen tak pro info
Stejně si myslím, že to je jedno. Pokud je ta nabíječka kvalitní a dokáže nabíjet každý monočlánek separátně a konec nabíjení detekuje na základě deltaV ...např.: tato
jj, to už bude ta OK, ale všimni si že většinou mají ty obyč jen jednu kontrolku a nějaké řízení nemají, ale nevim jakou má tazatelka nabíječku, jen jsem to konstatoval pro info :)

jabraka*
hodnocení

0x

Docela slušnou nabíječku nabízí reklama na této stránce kromě mnoha typů baterií i tuto slušnou nabíječku,kde nabíjecí proud je řízen procesorem podle typu a počtu baterií

JABRAKA

shop.battex.cz/...

al bunda*
Tazatelka nabíječku MÁ.
kate*
hodnocení

Moc všem děkuji za rady. Koupila jsem tedy takové baretky, které u nás v obchodě měli a zatím to vypadá, že je vše o.k.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]