Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení termostatu

Od: zz* odpovědí: 2 změna:

Mám kotel Thermona a termostat PT 55. Systém bez ekvitermu. Problém je v tom, že čerpadlo po vypnutí kotle jede pořád dál a nevypíná do 10 minut, tak jak by mělo. Honí to i studenou vodu. Kdy to nakonec vypne nevím. Druhý problém (?) je, že kotel v noci, kdy by měl být v klidu (max. teplota v místnosti je na termostatu dosažena), zapíná a na displeji bliká 6 program (v tom je akorát nastavený a měl by svítit jen on), ale svítí program 1, který by měl zapínat až na několik hodin.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

thermona.cz/...

Stačí se zeptat?

zz*
hodnocení

Tam jsem se ptal. Stejně tak u Elekrobocku ( termostat). Na jejich radu mi servis vyměnil protizámrazové čidlo nebo co to je a nic se nezměnilo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]