Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s kuličkou na prani?

Od: perlamoravy* odpovědí: 11 změna:

Našla jsem na internetu reklamu na prací kuličku. Těch kuliček je celá řada,má s tím někdo zkušenost? Za odpověd předem díky.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

1x

Už naši pradávní předkové prali prádlo tak, že do něj bušili kamenem. Takže když do pračky hodíš větší oblázek, tak bude výsledný efekt úplně stejný.

prace

Kulička funguje,jen ji špatně používáte.Kuličku vezmete do ruky a její pomocí drbete prádlo na valše.Kulička krásně pere.a klouby rukou se neodřou.

cyril*
hodnocení

0x

V porovnání s hliněnými mají prací schopnosti zhruba stejné. S hliněnkami se lépe cvrká a za cenu jedné prací je hliněných celý pytel.

ewka69*
hodnocení

0x

jestli se jedná o kuličku z teleshoppingu...tak můj názor je, že je to hloupost. ale zkušenosti s ní nemám*ee*

hodnocení

0x

No někde jsem četl, že se prádlo celkem slušně ypare, i když zapomenete na prášek. Takže proč ne kulička...

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Už se to tady několikrát řešilo. Zadejte do vyhledávání "prací kulička" nebo "kulička na praní" a vyjede Vám obsáhlá diskuze.
Podle mého názoru je to blbost, raději investujte do dobrého pracího prášku.

raadek*
V jednom testu pracích prášků některé nejmenované značky perou stejně jako čistá voda. Pokuď chcete celkem kvalitní antialergický prací prostředek za pár korun, vyrobte si mýdlový sliz. Na netu najdete návod na výrobu a zkušenosti. R.

fiik*
hodnocení

0x

Kuličku sme dostaly jako dárek k nové sušičce jako pere že pere no. Já by sem si tuto "mlátičku" do pračky nekoupil protože temu nak moc nevěřím. Hnedka jak sme ji vybalily tak sem jí hodil do pračky s prádlem které nebylo nak moc špinavé a dal na klasický program a na 40 stupnů po vyprání sem se aji celkem divil že prádlo příjemě vonělo a to sem tam nedal ani kapku aviváže a v zásobniku taky nebyla. Měkost nebyla nak exstra veliká ale daloseto a aji čisté ale za prášek by sem to neviměnil protže na naké silnej zašpinené pradlo to není. A navíc prášek/gel na praní nedělá v pračce hluk zato tá koule tam celkem mlátí. Doporučit no kdo má v penežence nepotřebnou 1 000 tak si to muže koupit ale jinak se mě zdá že není nad prášek nebo gel a lepší si tam přídat jedno máchání a vím že to prádlo bude vyprané na poprvé... takže asi tak ...

marenka*

Jak popisujete to mlácení, tak mě hned napadla ložiska v pračce. *sok*

fiik*

No to ne to je jen stou koulí pračka je rok nová takže nee

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Kdysi jsem četl test pracích prášků .Mimo jiné tam uváděli,že čistá voda má asi 55-ti procentní účinnost a ten nejdražší prací prášek jen asi kolem 70-ti procent..Pokud tedy na to máte,zkuste peníze vyhodit za za něco,o čem po čase zjistíte že to byl jen reklamní trik.Ale to je pouze můj názor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]