Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit lepidlo na nehty

Od: petrpetrxd odpovědí: 4 změna:

prosím jak mám odstranit lepidlo na nehty,které se mi vylilo na klávesnice?Zkoušel sem už odlakovač,ale ten mi to akorát ozežral.Prosím a předem děkuji za odpoveď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pumbaaja*
hodnocení

2x

Existují speciální rozpoštěče na tipy a lepido. artroa.cz/... ten je nejlepší. Nebo třeba tyhle nailproduct.cz/... a rajnehtu.cz/... A pozor na barvu (písmenka) ať to nesetřete i s tím lepidlem :)

michal958*
hodnocení

0x

třeba technický benzín , nebo něco v čom je líh

hodnocení

0x

já zkusím doplnit pumbaaju,

když odešla ta písmenka i s tou chemií, je tu možnost vybrat si na google.sk/... stránky, které nabízejí nálepky, polepky, potisk (a ještě jiné názvy) , kterými se dá pokažená klávesnice zreparovat

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Jestliže je ta klávesnice poničená hodně,zvažte koupi nové.Prostředky vynaložené na opravu nemusí být adekvátní výsledku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]