Nejste přihlášen/a.
chtěl bych se zepta jak účinně a dobře vyčistit domácí digestoř, myslím tím sítko, které je dosti mastné od tuku apotom ještě digestoř málo nasává, jak i toto rozmontovat a vyčistit? děkuji za každou radu
Mám jednu malou zkušenost.Při tapetování kuchyně jsem namazal lepidlem na tapety i skříňku odsavače par nad sporákem.Když jsem pak lepidlo otíral.byl jsem překvapen,jak lehce se dala usazená mastnota otřít.Ale dnes určitě existuje řada přípravků,které to také dokáží.Ta síťka by se měla dát po sundání krytu lehce vyjmout a mimo skříň v odmašťovacím přípravku vyčistit.
JABRAKA
Jak vyjmout sítko, bývá v návodu na digestoř - na odmaštění používáme spraye nebo tedy přípravky na trouby nebo grily.
Jsou však agresivní tak pozor při práci , trochu to stříká okolo - lépe je sítko namočit a nechat působit .Propláchnout horkou vodou a znova čistit. Před namontováním nechat oschnout .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.