Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nová myčka - jakou značku?

Od: rehen® odpovědí: 7 změna:

Prosím o radu,musím si koupit novou myčku,ale dost tápu jakou značku,poradí mi někdo prosím? Díky.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Miele, Aeg, Electrolux..někde kolem nich se motat .. vestavby raději, vše se dřív kazí a je to zbytečně dražší..

doplněno 12.02.11 22:10:

Sry, mělo tam být vestavby raději ne.!

hodnocení

Díky, už hledám na netu.

fiik*
hodnocení

0x

No zaleží jestli chcete vestevenou tuto máme my a nemužem si ji vynachválit je suprová

mall.cz/...

a nebo jestli chcete volně stojící

hodnocení

Díky, musím mít volně stojící,

fiik*
hodnocení

0x

Tak to potom tuto sme kupovaly našim aby nemusely umívat ručne a jsou 2 a někdy mají navštěvy no spíš dost často takže myčka jede pořát a chvalí ju a chválí že je pri super a aji to nadobý co vytahují tak je super čisté

mall.cz/...

chlupatependolino*
hodnocení

0x

Ahoj,

já mám Baumatic, cena kolem 15.000,-. Je parádní, ať tam nacpu cokoliv zaschlého, zašlého, výsledek je dobrý. Ani na Bosch jsem nikdy neslyšela nikoho si stěžovat.

stirecek*
hodnocení

0x

My jsme koupili v prosinci tuhle za 5990kč a myjeme jen na eco, vše zvládá v pohodě, není důvod kupovat dražší

mall.cz/...

prodává se i v šířce 60cm za stejný peníz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]