Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nechali jsme si udělat rekonstrukci bytu a stavební firma s námi už nekomunikuje, proto musíme vyřešit problém sami. Máme nový kombi WC a od začátku na něm nefunguje "dvojí" splachování. Vše se splachuje jen větším množstvím vody. Poradíte někdo, prosím, jak to "nastavit", pokud to jde? Případně je vadné WC? Moc děkuji.
doplněno 11.02.11 20:10:On jde vložit jen jeden obrázek.
Tohle jsem měl kdysi doma a je to jen o nastavení.Už si přesně nevzpomínám,chce to rozebrat a nastavit správnou vůli.
Já to právě hledala a nenašla. Chtěla jsem vložit obrázek nádržky. A vidím, že jde vložit tady do diskuse :o)
Asi vás nepotěším ale u tohoto modelu vypouštění který se ovládá bovdenem od tlačítka se víc natrápíte než něco seštelujete.
Radši zajděte do prodejny vodo topo a kupte si vypouštěcí ventil např AlcaPlast cca 250,- a tam si nastavíte velké a malé spláchnutí 3/9 L. Jinak velké se nastavuje hladinou vody v nádržce pomocí napouštěče a malé spláchnutí se nastavuje na vypouštěči v dolní části většinou to řeší páčkou /-.
Zdravím! Jo, s řemeslníky je to svízel. Také nám dělali kombíka a po příchodu do bytu jsme zjistili, že máme na WC potopu. Takže všechno rozdělat, sejmout nádržku, namazat těsnící pryž. zátky silikonovou vazelínou, sestavit splachování, které bylo nastaveno na maximální spotřebu vody... Byla to fuška, ale od těch dob funguje a dovedeme pochopit toho, co stál nad instalatérem s pistolí v ruce...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.