Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zrizeni provizorni pripojky 25A/400V

Od: trossau* odpovědí: 3 změna:

vazeni, dovoluji si vas pozadat o informaci, jaky poplatek bych musel cezu zaplatit za povoleni ke zrizeni provizorni pripojky 25A/400V na dobu cca 2 az 3 mesice, bez nakladu na kabelaz, stavebni rozvadec s odpoctovymi hodinami a bez uhrady za provedeni pripojky.rozvadec by stal cca 2 - 3 m od sloupu el.vedeni.cez mi to odmita sdelit, pry musim nejdrive na predepsanem formulari o povoleni pozadat. dekuji predem vsem, kdo si moji prosbu precte a pripadne napise. /jde mi o jen o informativni udaj, abych se rozhodl, zde se mi to vubec vyplati/

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

celp*
hodnocení

3x

Protože mě to také zajímalo zapátral jsem u známého stavaře.Vycházíme z toho,že veškerý materiál máte.Je třeba Stavební povolení.Samotné připojení dočasné přípojky je zdarma.Vyřízení žádosti bez níž to nelze oficiálně udělat-zdarma.Toto je ovšem stav k 31.12.2010.Změny zatím nejsou.Nezávazné.

trossau*
hodnocení

to celp: děkuji vám za váš příspěvek, je to jak píšete.

xxx*
hodnocení

0x

Na tuto otázku vám sice neodpovím ale z vlastní zkušenosti můžu říct že u ČEZU se vám nevyplatí nic nevím sice jak moc budete přípojku vytěžovat ale možná by stálo za to uvažovat o propůjčení či koupy malého agregátu na 400V ovšem záleží jak moc jí budete vytěžovat aby se to dále vyplatilo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]