Nejste přihlášen/a.
Bydlím v bytě s dětmi, nebyla mi přiznána dávka-příspěvek na bydlení. Je to byt družstva. Tento byt si koupila paní,která zde nemá trvalé bydliště a nám tady trvalé bydliště poskytla. Přesto mi dávku nechtějí uznat z důvodů, že nejsem nájemce, i když smlouvu s touto paní mám uzavřenou i s bytovým družstvem. Tak proč tedy nemohu dostat příspěvek?
Vašemu dotazu moc nerozumím. Jestliže má nájemní smlouvu uzavřenou ta paní, tak ji nemůžete mít vy. Vy jste pravděpodobně podnájemnice té paní a nikoli nájemce. Trvalý pobyt s touto věcí nesouvisí. Jestliže je přiznání příspěvku na bydlení vázáno na nájemní smlouvu, tak je rozhodnuté příslušného orgánu správné, neboť vy máte asi pouze podnájemní smlouvu.
Myslim,ze to tak je...ta pani ma s druzstvem najemni smlouvu,protoze byt ji nepatri ale patri druzstvu...jine by to bylo,pokud by pani mela byt v osobnim vlastnictvi.Tam je majitelkou ona - viz katastr. google.cz/...
Kterou paní myslíte? Pisatelka uvádí, že nějaká paní koupila byt (i to je nepřesné) a nechala ji tam bydlet, a že obě dvě mají smlouvu. A to je v praxi nemožné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.