Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
chtěl jsem se zeptat jak mazat (čím) kování na plast. oknech. Firma mi doporučila indulonu a nevím, jestli si dělali prdel nebo ne...
Jo a jak často to mazat.. stačí 1x ročně.
Předem díky za info.
doplněno 08.02.11 10:34:Když už jsme u toho, ještě bych poprosil, čím mazat těsnění. Asi silikon ve spreji postačí, ne?
nám k oknům výrobce mazání na kování dal, pak samozřejmě nějaké ty serepetičky na čištění, ale až dojde, můžem si ho u nich za pár korun objednat, nevím, jestli je dobré či špatné, ale účel splňuje. Název si bohužel nepamatuju, ale třeba by stálo az to kontaktovat výrobce a zeptat se ho. Teda pokud výrobcem není ta firma, co doporučila indulonu
Jako odborník doporučuji vazelínu ve spreji,jakýkoliv olej ve spreji a nebo úplně postačí olejnička s obsahem na šicí stroje nebo kola.Zásadně nepoužívejte spreje s obsahem silikonu a WD a podobné sračky.Stačí namazat v okně všechno,co se v kování pohybuje jednou za rok.Nejlépe před zimou.
Vazelína mě taky napadla, protože je konzistencí podobná právě tý induloně ... ale ve spray? To se vylučuje, ne?
Teď teda jestli to patlat hustou vazelínou, která se sice lepší než olej, ale podle mě se zrovna v případě těch oken moc daleko nedostane a nebo něco tekutějšího...
Prilnavy tuk ako spray je na trhu. Pouzivam ho v domacnosti, na pantoch v aute, no vsade, kde treba priemyselne mazadlo. Je to najprv ako riedky olej, prenikne vsade a potom prilne k materialu a urobi na nom film. Kamarat s tym maze gulickove skrutky na hevere, predtym olejoval, vazelinoval a vsetko okolo, aj auto bolo zaprskane.
je to tato od Wurthu nipponcars.sk/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.