Nejste přihlášen/a.
DObrý den chci se zeptat jestli robotický vysavač přejede klasický prah vysoký 2 cm+ naké 2-3mm. Mám strach že to nepřejede protože se všude píše že prejede spojovací lištu ale jestli přejede prah to sem se nikde nedozvěděl tak se chci zeptat na vaše skušenosti.
Měli jsme zapůjčenou Roombu (iRobot) - ta bez problémů přejížděla jak práh (1,5 cm), tak bez problémů vysávala koberec s vysokým chlupem. Nicméně i tak jsme se rozhodli, že zakoupíme běžný vysavač, kvůli tomu, že Roomba je dosti hlučná (a dívat se např. na TV, když byla v provozu, bylo zhola nemožné) a čištění vysavače není jen o vysypání nádobky s prachem, ale také o vyndání a vyčištění kartáčů od vlasů (chlupů apod.) , odšroubovaní otáčivého kolečka a očištění. Takže co vysavač zvládne sám, je opravdu prima, ale to čištění je příšerné
Doporučuji si ho před samotným zakoupením zapůjčit (někde ho za vratnou zálohu půjčují i zcela zdarma na víkend).
Volal jsem do prodejny kde to pučují ale mají je na měsíc zadané. Tak se zatím chci jenom informovat protože máme 4místonsti kam by měl jezsit uklízet+chodba z které se do jednotlivích mistoností, ale uvažoval jsem otom že jedna místonost má cca 35m čtverečních, ložnice tá má mín teda ale i tak pochybuji že by to na jedno nabití všecko povisával protože sem se dočetl jak se jim vybije baterka tak najedou do stanice a pak už se nevrátí nato samé místo kde přestaly. Takže by bylo asi lepší dat ho dicky do jedné místnosti a tam ho nechat "vyrádit" a pak do další ale nevim no
TAk zkuste jinou prodejnu - taky mi to zabralo dost času, ale protože robotický vysavač není žádná laciná hračka, tak se to fakt vyplatilo
Já byla totiž na 100% rozhodnutá, že ho chci a velmi nutně ho potřebuju . Manžel byl rád, že mu odpadne práce... ale oba jsme pochopili, že to vážně není to pravé ořechové a že raději 1x týdně vezmeme normální vysavač a tu půlhodinku tomu vysávání věnujeme
Ostatně to Vy při zakoupení robota taky, protože vysypávat ho nestačí - hrozí tam mechanické zablokování např. otáčecího kolečka vlasy apod.
No právě 10 000 se nenajde na chodníku takže jeto dost velká investice zvažujem jestli ano jestli ne no ale právě proto si ho chci pučit a pak se uvidí skusím obejít jestě naké prodejny a pujcit si naký ale to taky nevím jaký měl sem vybraný roboticky-vysavac.cz/...
a pak jestě roboticky-vysavac.cz/...
ale ono jich je tolik že fakt nevím který no
No právě 10 000 se nenajde na chodníku takže jeto dost velká investice zvažujem jestli ano jestli ne no ale právě proto si ho chci pučit a pak se uvidí skusím obejít jestě naké prodejny a pujcit si naký ale to taky nevím jaký měl sem vybraný roboticky-vysavac.cz/...
a pak jestě roboticky-vysavac.cz/...
ale ono jich je tolik že fakt nevím který no
Pokud nevíte který, tak doporučuji nastudovat tyto stránky robotforum.cz/... Tam se dozvíte naprosto všechno... i to, že Cleanmate, není dobrá volba
Mam Romba 581, bez potizi takove prahy prejede, mame i nektere vyssi, tam truhlar udelal srazeni hran, pres ktere bez potizi prejede, je to v miste kde ma majaky, takze neprejizdi sem a tam.
K te hlucnosti, co tady popisoval nekdo vyse, je to blabol, Romba je tissi nez kdejaky bezny vysavac, mam doma i velmi tichy Vorwerk (tim cistime Rombu ), a Romba je docela tichy. Jasne, pokud si nekdo domu naflaka nejake lacine laminatove podlahy (jak je dnes v mode) bez doreseni akustiky prostoru (kde uz je beztak diky hladkym podlaham jak na nadrazi), tak se mu zda hlucne vsechno. Za to ten robot-vysavac nemuze, na kobercich ci drevu je pekne tichy...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.