Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lepidlo na kamenin.zapékací mísu Crock Pot

Od: bozka* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, nedávno jsem si koupila pomalý hrnec Crock Pot 5,7 l. Kameninová mísa při postavení na sklokeramickou desku ( za použití kovové mřížky) - ohřev na stupeň 2 - mísa po jedné straně praskla. Uvítala bych radu, jakým lepidlem by bylo možno prasklinu opravit.Lepidlo by mělo být vhodné pro styk s potravinami a odolávat teplotám do 200 st. Uvítám každou radu, nerada bych hrnec vyhodila. Děkuji za pomoc!

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Reklamovat

doplněno 06.02.11 17:04:

Stojí to zato to reklamovat a tvrdit, že jste dodržela postup. Pokud nevyhoví, vyhrožovat jim negativní reklamou. Všechna zařízení by měla by být do určité míry, omluvám se "blbuvzdorná".

Jabraka doporučte tazatelce lepidlo u kterého při teplotách blížících se 300 st.C nedochází k rozkladu na toxické látky. Já jsem s těmito lepidly pracoval 10 let, při opravách jsem musel lepené komponenty nahřívat horkým vzduchem a dílna se celý den musela větrat.

bozka*
hodnocení

Díky za radu. Reklamace mně samopzřejmě napadla, nicméně při podrobném prostudování návodu jsem našla upozornění, že nádoba musí být před nahřátím předem naplněna. Bohužel jsem v míse nechala rozpustit jen trochu sádla, čímž jsem nedodržela příslušný pokyn. Dodavatel upozorňuje, že za vady, způsobené nesprávným zacházením, neodpovídá. Každopádně Vám děkuji za odpověď.

jirbar*

Návody se tisknou pro to, aby se to četlo což se většinou neděje (znám to z domu). Jenže byl prodejce u toho co bylo v míse. Asi nebyl. Za pokus to stojí.

cyril*

Starý chemik snad ví, co píše!

jabraka*
hodnocení

0x

Bóžo,koukni se tady:

vkloziska.cz/...

JABRAKA

bozka*
hodnocení

Dík za typ. Zkoukla jsem nabídku vysokoteplotních lepidel, ale jako laikovi se mi zdá, že jsou určena jen pro technické účely, nikoli pro předměty, které přicházejí do kontaktu s potravinami (jde mi o to, abych neotrávila rodinu). Přeju hezký zbytek dne!

pomocnikzednika
hodnocení

0x

No na to zapoměňte, že byste tu vlasovou trhlinu něším slepila nebo vytmelila. Ta prasklina je už dávno mastná a nic tam držet nebude. Jděte to reklamovat, oni Vám ji rádi za ty prachy co vás stála vymění ještě třikrát!

jabraka*

Když tazatelka říká,že ji to prasklo a už v míse nic nepekla,bude prasklina čistá.Co se týče epoxidů,nebo i silikonů,jsou vesměs potravinářsky neškodné.Kromě toho je ve styku jen skutečně nepatrný vlásek.Dalo by se to při pečení přikrýt pečicím papírem.

JABRAKA

cyril*

Jako podstatné bych nebral fakt, že následně již nebyla použita, jako to, že v době prasknutí obsahovala sádlo, navíc v rozpáleném stavu a to dokáže vzlínat i minimální porézností.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]