Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nedávno jsem si koupila pomalý hrnec Crock Pot 5,7 l. Kameninová mísa při postavení na sklokeramickou desku ( za použití kovové mřížky) - ohřev na stupeň 2 - mísa po jedné straně praskla. Uvítala bych radu, jakým lepidlem by bylo možno prasklinu opravit.Lepidlo by mělo být vhodné pro styk s potravinami a odolávat teplotám do 200 st. Uvítám každou radu, nerada bych hrnec vyhodila. Děkuji za pomoc!
Reklamovat
doplněno 06.02.11 17:04:Stojí to zato to reklamovat a tvrdit, že jste dodržela postup. Pokud nevyhoví, vyhrožovat jim negativní reklamou. Všechna zařízení by měla by být do určité míry, omluvám se "blbuvzdorná".
Jabraka doporučte tazatelce lepidlo u kterého při teplotách blížících se 300 st.C nedochází k rozkladu na toxické látky. Já jsem s těmito lepidly pracoval 10 let, při opravách jsem musel lepené komponenty nahřívat horkým vzduchem a dílna se celý den musela větrat.
Díky za radu. Reklamace mně samopzřejmě napadla, nicméně při podrobném prostudování návodu jsem našla upozornění, že nádoba musí být před nahřátím předem naplněna. Bohužel jsem v míse nechala rozpustit jen trochu sádla, čímž jsem nedodržela příslušný pokyn. Dodavatel upozorňuje, že za vady, způsobené nesprávným zacházením, neodpovídá. Každopádně Vám děkuji za odpověď.
No na to zapoměňte, že byste tu vlasovou trhlinu něším slepila nebo vytmelila. Ta prasklina je už dávno mastná a nic tam držet nebude. Jděte to reklamovat, oni Vám ji rádi za ty prachy co vás stála vymění ještě třikrát!
Když tazatelka říká,že ji to prasklo a už v míse nic nepekla,bude prasklina čistá.Co se týče epoxidů,nebo i silikonů,jsou vesměs potravinářsky neškodné.Kromě toho je ve styku jen skutečně nepatrný vlásek.Dalo by se to při pečení přikrýt pečicím papírem.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.