Nejste přihlášen/a.
Mám botníkovou polici z bílého lamina a po letech už má některé rohy trochu oštípané, takže je vidět dřevotříska.
Prosím, poraďte, jestli se dá opravit třeba zažehlovací lamino hranou nebo speciálním tmelem nebo barvou nebo jinak.
Hlavně jak a čím (lepidlem, tmelem, ...) ty hrany doplnit, aby na ně šla lamino-hrana nažehlit.
Radu, abych botník vyhodil a koupil nový pište prosím až jako poslední možnost
Díky za všechny tři rady. Zkusím je postupně, nejlehčí mi připadá ta kapací tyčinka, to by se mi líbilo.
Zkusím se poptat v Bauhausu nebo OBI nebo Baumaxu, tam by to měli znát, ne?
a raději kolem Ostravy nebo prodejnu v okolí Plzně? Vypsat sem všechny z ČR se mi nechce.
Tu hranu na kraji bych strhnul a dal novou (to je šuplík nebo dvířka?), ty rohy, nevím nevím, no tím tvrdým voskem, snad, ale bude to vidět.Pade za vosk, půl dne piplání, nevyjde levněji nový botník?
Ja: podle fotky vidím, že nejde pouze o hrany. Nechci záměrně volit Vaši "poslední" možnost", ale bohužel neznám finančně rozumnou variantu opravy, aby ten kus nábytku vypadal opět aspoň trošku rozumně. Určitě by se našel truhlář, který by dal tento botník opět do téměř původního stavu, ale obávám se, že nákup nového botníku vyjde levněji...
Ahoj, použíl bych tmel co je na auta dvousložkový RAPID zatmelil, jemným papírem vybrousil a přestříkal. Hranu bych starou odlapil žehličkou a novou nažehlil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.