Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou barvu sedačky

Od: jarahosek* odpovědí: 14 změna:

Zdravím všechny rádce,

chtěl jsem se zeptat na názory. Na fotce vidíte barvu stěny a barvu stěny:) Ta obývací má barvu wenge-bílá, ta stěna je grepová. A teď. Plánujeme pořídit novou sedačku. Jakou barvu byste volili. Mě totiž nic nenapadá...

Díky

Jára

Jakou barvu sedačky

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Červenou nějakou křiklavou aby tomu dominovala *jasne*

luccy*
hodnocení

1x

A co zvolit černou variantu a vydekorovat bílými a krémovými polštářky...?

ola®

To bych brala jako nejlepší nápad! Jen bych možná místo černé volila hodně tmavou hnědou, aby to bylo k tomu korpusu VENGE. A ty polštáře smetanové a závěsy na oknech taky..., prostě už nic tmavého...*vtip*

luccy*

Á pardon, jsem nevěděla co je Wenge.. :/ Viděla jsem foto a podle toho jsem usuzovala..(přišlo mi to černý)..V tom případě měním ČERNOU na TMAVĚ HNĚDOU..

pt®
hodnocení

0x

A co bílá, jako jsou dvířka u nábytku. - stařenka

hella*
hodnocení

0x

Zvolila bych světlý odstín, aby se místnost "zjemnila", tzn. pořídila bych si sedačku např. béžovou nebo barvy slonové kosti. Důležité je to, aby se barvy v interiéru netloukly a zároveň na Vás působily dobře.

jarahosek*
hodnocení

Díky,

osobně by se mi také moc líbila bílá či krémová ale máme dvě děti tři a šest let a nepřijde nám to jako zrovna ideální nápad:) Ale bral jsem to jako jednu variantu. Napadla mě žlutá ale nevím. Díky a těším se na další názory...

Jára

myse*

čokoládově hnědou (tmavou)... ale jen za podmínky, že místnost je světlá, spousta oken a tak...

Při představě bílé či smetanové - bojím se že za chvíli by byla upatlaná a špinavá či zašlá... (ale to hnědá taky...)

polinek*
hodnocení

0x

,,pokud nebudete malovat hodně let,tak podle té zdi. Jinak takovou,co se hodí ke všemu- neutrální ,,,

jarahosek*
hodnocení

0x

Tak jsem si s manželkou přečetl odpovědi a luccy je horká kandidátka na vítězství:)) Manželka to schválila, takže sedačka bude tmavě hnědá a polštářky krémové a já vám dámy všem děkuji, já jsem jen obyčejnej chlap a ta nejjednodušší varianta by mě nenapadla. Pořád bych to ladil se zdí...:)

mrpeper
hodnocení

0x

Dovolte abych se tu vetrel se svym dotazem.

Mam hnedou obyvaci stenu a cerstve vymalovanou mistnost na bilo. Zatim bez koberce. Rozhoduji se mezi tmave cervenou sedackou a nebo zelenou. Kdybych mel cervenou, asi tech moc doplnku bych uz asi nedal. Kdyby zelenou, vymaloval bych jeste jednu zed na zeleno.

Co doporucite mi?

ola®

Záleží, jaké máte rádi barvy, jestli teplejší, nebo studenější. Mě osobně by se líbila výmalba za hnědou obývací stěnou (tzn. 1 stěna) zelenošedá, zbylé stěny-bílé a sedačka na protější straně ve stejném odstínu zelenošedé a pár polštářků bílé, nebo smetanové, taktéž malý koberec pod konferák. Pozor, raději prvně vyberte potah sedačky a teprve potom (nejlépe se vzorkem) jděte nechat namíchat odstín barvy na stěnu! Hlavní je, aby se Vám tam dobře žilo a barvy aby seděli vám*palec* PS: dejte vědět, jak jste to nakonec vyřešili...

adere*
hodnocení

0x

Mě by do této místnosti seděla nějaká světle béžová kožená sedačka. Ladila by se skříňkou a místnost by působila vzdušněji. :)

inaf
hodnocení

0x

já bych koupila světle krémovou koženou sedačku a dala na ní tmavé polštáře, aby to ladilo s tou skříňkou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]