Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
bydlím v panelovém domě, slyšela jsem chválu na krbové kamna na biolíh.Jakou máte zkušenost, podle čeho si vybírat.Na netu se prodávají kamna i za 3 000Kč, 15 000Kč, 30 000Kč - je mezi nimi postatný rozdíl?Zbytečně bych utrácet nechtěla. jsem Nabídku kamen jsem v obchodě neviděla.
děkuji za Vaše názory a odpovědi
H
Na Webu patřím mezi kritiky těchto kamen.I na stavebním veletrhu v Brně jsem vedl diskuzi ze zástupci výrobní firmy a nedokázali mě odpovědět na mé argumenty proti provozu krbu.
Tvrzení výrobců: Moje odpověď.
Co je biolíh? - Obyčejný technický etanol,vyrobený z etylenu za výrobní cenu 100 kč/10l od dodavatele asi 1000.-/10l
Zplodiny hoření - H2O H20 a CO2
Není potřeba odtah zplodin ... bez odtahu nebo bez přívodu vzduchu může dojít k otravě CO2
vytápění tímto prostředkem je nesmyslně drahé,
JABRAKA
Kvůli splodinám hoření a zvýšení vlhkosti nedoporučuji. Za ty peníze si pořiďte plazmovku a video krbu si promítejte. Hřát to bude stejně, provoz bude levnější a v létě můžete promítat vodopád nebo ledovce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.