Nejste přihlášen/a.
v obýváku mám parkety (vlysy) a budu pokládat koberec. Mám zde ale kachlová kamna, kolem kterých bych rád položil alespoň několik dlaždic (nyní vlysy těsně kolem). Máte nápad jak (na co) je položit, abych se s nimi nedostal příliš nad úroveň koberce? Přímo na parkety? Nějakou tenkou desku mezi? Sololit? Díky za tip.
Zdravím. Už jste zjistil co je pod vlysy? Pokud jsou nalepeny na betonu, tak bych je taky vyřízl maflem. Pokud jsou vlysy na deskách, tak bych je asi taky vyřízl, aby zbytek plochy mohl samostatně dilatovat. A pak třeba místo vlysů přišroubovat OSB desku a na ni nalepit flexibilním lepidlem dlažbu.
pod vlysy tl. 2,5cm jsou stará prkna (jedno vedle druhého) a pod nimi škvára V každém druhém vlysu je hřebík k ukotvení k prknům.
Tož jsem vyřízl maflem vlysy a udělal plochu z betonu s perlinkou - pak parkety. Nebude to zátěžové místo takže by to mělo být OK
Tímto díky za radu "standam"
mělo být ...pak dlažba...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.