Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračka Whirpool nchce prát.

Od: kamaradicek odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, prosím o radu. Mám pračku Whirpool AWE 8523 a když jí zapnu tak s mi displeji ukazuje 6 a druhém displeji F6. A to at dám jakýkoli program. Dala jsem prádlo prát na 60 C, už se to nevypralo, musela jsem to dát doprat dceři. Od té doby do dělá, jenom ukazuje F6. Prosím zdejší kutily měl jste někdo taky takový problém a co znamená to F6. Děkuji předem každému.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bono*
hodnocení

0x

Problém by normální člověk řešil zavoláním opraváře.

kamaradicek
hodnocení

Nechte si ty vaše rady na porady, tam můžete být jízlivý co hrdlo ráčí. Čekala jsem, že odpoví i jednoduchý člověk. Spíš by mě zajímaly ty značky F6 , než oslovím opraváře. může to být i banalita, malý průtok vody, špatný tlak, někde ucpané, ale filtr je čistý. Pračka je od r.2004, ale peru tak jednou týdně. Prosím znovu, je tu někdo kdo mi poradí?*vtip*

laubik2*
hodnocení

0x

Dobrý den, na stránkách zn Whirpool jsem našel přiložený text ale přímo typ Vaší pračky jsem tam neobjevil. Tento je od pračky AVE 8527 - od F02” do F35” Porucha elektrického systému” Zvolte a spust’te program Čerpání”, nebo stiskněte tlačítko Reset” na nejméně 3 vteřiny.

Zde máte odkaz na stránky, třeba tam najdete víc: whirlpool.cz/...

paprika*
hodnocení

0x

Skoušela jste pračku vytáhnou ze zasvuvky na chvilku a pak znovu zapnou? Skuste vyčistit filtry jak přítokový tak u čerpadla. A nebo vyhořela řídicí jednotka a tu nemá cenu opravovat (stojí cca 3000) a nebo motor. Radši zavolejte opraváře at se na ni podíva lepší slovo odborníka než lajka.

cezar2
hodnocení

0x

Pračku z r 2004 nemá cenu ani opravovat,rovnou ji vyhoďte a kupte novou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]