Nejste přihlášen/a.
Jak široky mam použit Ytong na obezdění vany 50 nebo 75mm? Poradte
já použil XPS 4cm, přilepil pěnou a obložil.
doplněno 31.01.11 19:49:Luigi nedělám si srandu, fakt. Je to o zkušenosti. Nenapsal jsem že je třeba použít XPS vaflované, páč pokud se rozhodně někdo pro podobnou variantu, musí mít trochu přehled.
XPS jsem nahradil 20 let starou dřevotřísku polepenou obkladem a lepidlo se jmenovalo...
chlapi v mém věku poraďte mi, co to bylo za lepidlo...prášek a jakísi vodička?... snad teramotmel...je to více jak 20 let...
ne ne luigi, obezdeni neni a nesmi byt nosna vec, od toho je jine prislusenstvi
XPD je OK nebo www.hasoft.cz/spe/...
doplněno 31.01.11 19:37:oprava XPS
Jasne ale jde mi o to že na normálním XPSku se neudrží ani flexina to je to podstatné a je třeba napsat laikovi že by měl použít XPS soklový atd. a ne XPS do základů hladký , lepili jsme to na flexinu na ipu a za 14 dní nám to začalo padat jak piodzimí listí kupodivu buchty na ipě držely jak sviňa
tak jo
to pumar:
dej tl. kolik potrebujes je to jedno, zalezi zda vubec a kolik chces mit rantl
pokud to budes kupovat muzes misto ytongu koupit Qpor - je levnejsi
plati pro beton podlahu
pro tramovou nebo suchou podlahu viz. napr ty desky
to luigi:
proto jsem navrhoval ty desky, ktere jsou jiz pripravene
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.