Mám novou kombinovanou lednici Haier csm737ax, která během provozu vydává takové divné hekavé zvuky, někdy to vypadá, jako když se převaluje míchačka. Přitom když poslouchám chod kompresoru, tak ten je oproti staré lednici opravdu tišší. Má také někdo nějaké zkušenosti s těmito zvuky, a nemusí to být zrovna u toho typu, jestli je to normální nebo na závadu? Děkuji.
Vím jaké zvuky vydává míchačka, ale u lednice jsem podobné ještě neslyšel. Píšete, že to kompresor nedělá. Ještě někdy vydává divné zvuky u jednokompresorových ledniček přepouštěcí ventil. Pokuď máte v lednici a v mrazáku správné teploty, budete si muset na ty pazvuky zvyknout. U některých lednic je to běžná věc. R.
Taky máme kombinovanou Haierku a dělá to taky.Brblání a hekání.Dělá to jistě ten ventil.O víkendech zase poslouchám zvuky které vydává Elektrolux a taky někdy přemýšlím co se kde děje.Zřejmě od dob co se začal používat jiný druh ekologického plynu se lednice rozpovídaly a rozhekaly.
mněli jsme zanussi odešla na nový rok lednice plná jídla volali jsme opraváři ,,výměna kompresoru,, musel by objednat, tak nic koupíme novou nabídl Samsung a může být hned tak lo přivezl spustil v noci poslouchám co jeto zazvuky ráno mu volám že zlednice vychází divné zvuky přijel poslechl na roztřikovací ventil nasadil zvukovou izolaci a že jeto v pořádku lednice vydávala dál zvuky takové zpěvné zvykli jsme si funguje do teď, až pak jsem si přečetl drobným nápisem za výrazným,, Samsung- harmony,, takže když kompresor přede jak má tak ostatní zvuky jsou v pořádku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.