Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrzající pojezd na šatních dveří

Od: zuhud® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

Máme křídlo šatních dveří se zracadle až po strop. A jeden ten pojezd ( bohužel ten vnitřní, co se překrývá s pevnou částí dveří ) - HROZNĚ VRŽE! už jsem to vyčistila, Promazala ale fůrt to vrže. Chtěla jsem ten díl vyměnit za nový. Ale když odmontuji šroubky, tak to z toho křídla nejde oddělat.

Už nevím, co s tím dělat, poradíte?

Přikládám foto pro lepší představu ...

Vrzající pojezd na šatních dveří

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

aaaaaaaaaaaaaaaaa
hodnocení

0x

musíš ho jako vysunout, v profilu ho drží ta packa kterou vidíš na pravé straně, je trochu zahnutá.

Těžko na dálku soudit co vrže.

hodnocení

0x

když jsou dveře nasazené vyndavá se to špatně a co vzít olej ve spreji a pořádně to prostříkat, on může být i šroubek v levo od spodu zkuste zjistit zda tam není potom by mnělo stačit vyšroubovat ty dva co jsou vidět a strčit šrobovák mezi dřevo a kov a vysunout do prava

aaaaaaaaaaaaaaaaa

tam není žádné dřevo.

hodnocení

ten pojezd jsem vyčistila od prachu a špíny, a sprejem pro čištění a mazání jsem to prostříkala kde se dalo.

Tak nevím...Ale stále vrže...( ale dveře začaly jezdit lépe - s lehčím odporem )*smich*

Mazala jsem to multifunkčním sprejem.

Cituji z návodu:

Univerzálně použitelný sprej pro dílny, motorová vozidla, zeměděleské stroje, průmysl, stavby, elektroniku, domácnost a volný čas.

Vlastnosti:

- uvolnuje pevně zadřené díly

- odstraňuje skřípání a vrzání

- snižuje tření a opotřebení součástí

- chrání před vznikem koroze

- čistí a ošetřuje bez nutnosti dalšího mazání

hodnocení

Tak je konec vrzání! Byli u mě doma rodiče a zeptala jsem se svého tatínka. Díval se, taky mi radil namazat pojezd, tak jsem mu řekla, že to je, a tak mi poradil namazat tu kolejničku, v které jezdí ten pojezd...( No dívala jsem se zprvu zcela nedůvěřivě ) a fakt to POMOHLO!

I přesto Vám tu všem děkuji za ochotu pomoci a poradit. *pivo*

no vidíte není nad osobní návštěvu tatínek má kvalitní sluch:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]