Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny rádce a rádkyně a obzvlášť uzenáře a prosím o radu.
Já se s tím ještě nesetkla,ale přítel mé dcery naložil maso k uzení,ale nedodal potřebné množství soli a po vyuzení je maso plané.Poradil jsem mu jeden kousek povařit ve slané vodě,ale opět maso bylo bez výrazné chuti. Je ještě nějaká možnost toto maso napravit? Děkuji za každou radu.
Pavel
Uzenář nejsem, ale pár kousků masa jsem již udíl. A fakt nevím o žádném způsobu jak dostat sůl do masa a nezníčit jej. Ono se dá do něj nacpat slanou vodu ale jaký bude výsledek? Myslím si, že se nestala žádná tragedie. Přisolit kousky (plátky) masa před konzumaci lze kdykoliv, horší je když je maso přesolené. Toď můj názor. Zdraví Stafan.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.