Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bojler Junior

Od: nestastnik® odpovědí: 7 změna:

Dobré ráno,

máme v bytě bojler Junior,bohužel k tomu nemůžeme najít papíry,ale pamatuju si,že jsem tenkrát četl,že by se tam cca po dvou letech měla vyměnit nějaká součástka.Jel bez problémů 4 roky,ale teď pracuje nepravidelně-voda bývá většinou vlažná.Ještě mne napadlo,že by třeba topné těleso mohlo být zarostlé vodním kamenem.Nemáte někdo zkušenost s tímto ohřívačem?

Hezký den a díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tesyk*
hodnocení

2x

Hi, zrovna včera jsem Juniora koupil...Po dvou letech se má zkontrolovat a případně vyměnit hořčíková anoda.

hodnocení

Dík moc!To je přesně to,nač jsem si nemohl vzpomenout*zed*

tesyk*

Ještě Vám mohu napsat kde je servisní opravna, podle kraje odkud jste.

hodnocení

Střední čechy.A nepíšou v tom návodu,jestli je nutné bojler vypustit při té výměně?

cyril*

Nutné to není, ale musíte měnit velice rychle.

tesyk*

pro Střední Čechy je to:

Jana Černá - ELEKTRO SOLID

Nuselská 62

140 00 Praha 4

tel.: 261 216 792

e-mail: servis@elektrosolid.cz

doplněno 30.01.11 12:19:

ještě jednou ten tel.: 261 216 792

plaky*

v navode mas napisane,ze kazde dva roky treba cistit...ja som to po dvoch rokoch otvoril a bolo tam vela vela vodneho kamena...ked ho mas moc,uz to poriadne nezohrieva...aj ja mam Junior 80L,neviem,ci mame to iste...len s vypustanim je trocha babracka...chyba tam vypustaci ventil...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]