Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vytvořit dětský pokojík pro kluka a holku

Od: paja75 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, náhodou nerenovujete někdo dětský pokoj? chci malým dětem udělat nový pokojík, holka a kluk a nevím jaké barvy použít, nábytek světlý,modré dvířka. uvažoval jsem o jedné stěně modré a zbytek bílé nebo to zkombinovat s jinou barvouu , ne zelnou, ta byla ted...a hlavně jak to zkombinovat? a koberec je vzorovaný spíš do zelena

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

0x

ráda chodím koukat na bydlení do: mimibazar.cz. Je tam spousta obrázků a fotek od maminek, které fotí své bydlení, pokojíčky dětí, tam se můžete podívat na inspiraci: mimibazar.cz/...

paja75
hodnocení

koukal jsem, líbí se mi ikombinace modrá a růžová, akorat ted bych potřeboval poraditjak to zkombinovat...růžovou u potele holky, modrou u postele kluka a zbytek bílá?

pt®

Klidně dejte modrou a růžovou, ale v jemném pastelovém odstínu, aby pokoj působil klidně a ne agresivně. - pt

paja75
hodnocení

no i když kluk v růžovém pokojíku, to asine... tak asi zůstanu u jedné modré a zbytek bílé...

pt®

Ještě se podívejte pro inspiraci na obrázky:

google.cz/...

hodnocení

0x

Shodou okolností jsem odpoledne mluvil se svojí známou bytovou architektkou, zrovna šla od nějakých lidí co si ji pozvali na konzultaci a radu, a ona povidá: "Proboha proč všichni lidi si myslí, že dětský pokoj musí být pestrý... proč všechny dětské pokoje hýří všemožnými a nemožnými barvami. Oni si opravdu myslí, že se to těm dětem líbí...?"

Tak jsem se dozvěděl, že barvy v dětském pokoji jsou věda, že závisí na povaze dítěte, že jinak je to v hrací části, jinak v učící a ještě jinak ve spací...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]